30 min
Op til 50dB
EN 1627 RC3
S200, Sa

Daloc D43 Sikkerhedsdør RC3
Sikkerhedsdør Daloc D43 kombinerer træ og stål på en raffineret måde: Trædørens udseende med alle ståldørens fordele. Træfronten fremstilles efter kundespecifikke ønsker. Et alternativ i miljøer, hvor arkitekter, bygherrer og boligforeninger efterstræber harmoni i højeste klasse. D43 er først og fremmest beregnet som entredør til lejligheder i opvarmede indendørs miljøer, f.eks. trappeopgange. Dørsæt leveres færdigsamlet: dørblad, karm og bundstykke.

Download
D43 produktark Montagevejledning karm 41, 42, 44VedligeholdelsesvejledningFyldingvarianterCAD-skiss D43Certifikat IndbrudBrugsanvisning til og vedligeholdelse af Connect flerpunktslåsMontagevejledning kompl 50dB
Betegnelse Karmlys
mål*
Väggöppnings
mått
Vægt
Enkeltfløjet dør
D43 9 x 21
D43 10 x 21
D43 11 x 21
 
800 x 2025
900 x 2025
1000 x 2025
 
890 x 2093
990 x 2093
1090 x 2093
 
115**
125**
130**
Andre størrelser tilbydes på forlangende.

Maks murmål for f.eks modul 9x21 er 920x2110 mm.

* Ved 90 graders åbnet dør med træfront på indersiden fragår der henholdsvis 55 mm (glat overflade) 60 mm (fyldning).

** Med træfront på begge sider.

Maksimal størrelse:
Enkeltfløjet dør brand 1290x2390
Enkeltfløjet dør 1290x2390
Klassificeringer
Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret af DNV GL Danmark samt RISE Certificering. RISE udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

Brandklasse: EI230 (erstatter BD-30).

Brandgastæthedsklasse: Tilvalg klasse Sa og S200 (tidligere Sm).

Lydreduktion: 38 dB. Tilvalg 43*, 50* dB alt 53** dB.
Ved projektering skal der tages højde for, at den målte lydreduktion kan reduceres med 2-3dB, afhængig af øvrige faktorer, som montage og endelig udførelse.
*Uden brevindkast (50dB med træfront på hængselsiden)
**Som tandemdør


Indbrudssikring: EN 1627 RC3.
Døren er godkendt til såvel ind- som udadgående montering.
Dørblad
Konstruktion: Træfronten, som er baseret på MDF, fremstilles efter kundespecifikke mål. Den kan f.eks. fremstilles som fyldningsdør med 2-5 fyldninger i forskellige udførelser eller med glatte plader. Ståldørskernen bygger på Daloc sikkerhedsdør S 43, som har affaset overfals og består af stålplader samlet i en bukning med skjulte pladekanter ved dørbladskanten.

Materiale: MDF. 1 mm stålplader og isolering af mineraluld.

Overfladebehandling: D43 er beklædt med udvendig træfront på yder- og/eller indersiden uden på dørkernen af stålplade. Træfrontens overflade er enten finér, mønsterlagt finér eller malet. Den malede version kan også fås sporfræset. D43 med træfront på ydersiden kan f.eks. kombineres med Lineamønster på dørbladets inderside. Kontakt Daloc for forslag til forskellige træsorter, finermønstre, farver m.m.
Karm
Konstruktion: Stålkarmen leveres samlet uden løsdele og færdigisoleret med mineraluld samt malet i NCS-farve eller klarlakeret fra fabrikken. Tætningslisten er placeret i et spor i karmen. Der findes forskellige karme: Karm 41 med gerigt på hængselsiden, karm 44-48 med gerigt på begge sider eller karm 42, som er uden gerigt.
Stålkarmen kan udstyres med massiv trægerigt i matchende træsort på hængselsiden. Trægerigten leveres løst med et vist overmål mhp. tilpasning og montering på stedet.

Isolering: Færdigisoleret med mineraluld fra fabrik.

Montering: Hurtig montering og fastgøring vha. karmens efterjusterbare hylstermøtrikker (unbraconøgle).
Bundstykke
D43 udstyres som standard med bundstykke i hårdttræ. På bestilling kan D43 forsynes med varmforzinket bundstykke eller alternativt med bundplade i kombination med slæbeliste (38 dB) eller bundplade, børstetætning, tætningsbundstykke (ikke lydklassificeret).
Standardbeslåning
Flerpunktslås (510) ekskl. cylinder. Bemærk! RC 3 kræver en rund klasse 3-cylinder eller en oval cylinder med godkendt cylindertilbehør, A- og B-mål varierer afhængigt af valg af træfront. Kontakt Daloc. Tapbærende justerbare elforzinkede hængsler. Sikkerhedsbolt i slutblik og dobbelte nokker i bagkanten. Ekstra integreret boresikring ved hovedlåsen.
Ekstraudstyr
Kan leveres med Yale Doorman Elektronisk dørlås og det mest almindelige tilbehør til lejligheder som f.eks. dørspion, mekanisk ringeklokke, nøglerør m.m. Kontakt Daloc for forslag til forskelligt tilbehør.

Vi forbeholder os retten til konstruktionsændringer.
Sikkerhedsdør D43 har en flerpunktslås, hvor hovedlåsen suppleres med låserigler foroven og forneden.
Træfrontens fasning flugter med dørens ståloverfals, hvilket giver en flot overgang til karmens trægerigt.
Ved hovedlåsen er dørbladet udstyret med integreret boresikring.
Sikkerhedsdører type D43 i renoveret trappeopgang
Detaljebillede af D43 med fyldningsmønster

Vi forbeholder os retten til konstruktionsændringer.


Læs mere om
Karme
Bundstykker
Farver og mønstre
Glasåbninger
Tandemdør lydreduktion 53 dB