120 min
Op til 43dB
EN 1627 RC3
Sa

Daloc S53 Arkivdør i EN 1627 RC3
Arkivdør Daloc S53 er en dør, som passer i miljøer, hvor kravene til sikkerhed og modstandskraft mod brand er høje, samtidig med at døren skal være en integreret del af det omgivende miljø. S53 harmonerer mht. udseende med vores branddør S30 og sikkerhedsdør S33 og S43. Dørene passer til miljøer, hvor man vil beskytte udstyr eller fortrolige dokumenter mod tyveri, f.eks. i serverrum, edb-rum og på institutioner Døren er godkendt til såvel ind- som udadgående montering.

Download
S53 produktark Montagevejledning karm 41, 42, 44CAD-skiss S53VedligeholdelsesvejledningS50, S53, S54 Typgodkännande Brand-BrandgasS33, Y33, S53, Y53 Certifikat Inbrott
Betegnelse Karmlys
mål*
Udv. karm
mål
Vægt
Enkeltfløjet dør
S53 10 x 21
 
900 x 2025
 
990 x 2093
 
160
Andre størrelser fås på forespørgsel.

Maks murmål for f.eks modul 9x21 er 920x2110 mm.

* Ved 90 grader åbnet dør fragår der 93 mm.

Maksimal størrelse:
Enkeltfløjet dør brand 11x22
Enkeltfløjet dør 13x22
Klassificeringer
Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret RISE Certificering samt SBSC. RISE og SBSC udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

Brandklasse: EI 120.
Svensk klassificering

Brandgastæthedsklasse: Tilvalg Sa.

Lydreduktion: 38, 43 dB.
Ved projektering skal der tages højde for, at den målte lydreduktion kan reduceres med 2-3dB, afhængig af øvrige faktorer, som montage og endelig udførelse.

Indbrudssikring: EN 1627 RC 3.
Døren er godkendt til såvel ind- som udadgående montering.

Brandgastæthed: Tilvalg EN 13501-2 klasse Sa.

Korrosionsklasse: DS/EN 12944-2 C1-C3.
Døre til udendørs brug op til korrosionsklasse C3 anbefales i varmgalvaniseret stål med industrimaling fra fabrik og bundstykke i rustfri stål, alternativt udført med laminatplade til udendørs brug og rustfrit bundstykke.
Dørblad
Konstruktion: Dørbladet er 105 mm tykt med affaset overfals og består af stålplader samlet i en bukning med skjulte pladekanter ved dørbladskanten samt indvendige indbrudsforstærkninger. Samling sker via limning og nitning.

Materiale: 1 mm stålplader og isolering af mineraluld.

Overfladebehandling: S 53 leveres færdigmalet i en af vores standardfarver eller med en overflade af træmønstret laminatplade fra standardsortimentet. Andre NCS-farver eller træmønstre leveres på bestilling.
Karm
Konstruktion: Som standard leveres arkivdørene med hvidmalet karm 41, der danner gerigt på hængselsiden. Karmen leveres samlet uden løsdele. Tætningslisten er placeret i et spor i karmen. Der findes forskellige karme: gerigt på hængselsiden, gerigt på begge sider eller helt uden gerigt.

Isolering: Færdigisoleret med mineraluld fra fabrik.

Montering: Hurtig montering og fastgøring vha. Karmens efterjusterbare karmskruer (unbrakonøgle).
Bundstykke
Døren leveres som standard med varmforzinket anslagsbundstykke. På bestilling kan den forsynes med bundplade alternativt med bundplade i kombination med slæbeliste (lydklasse R'w 35 dB) eller børstetætning (ikke lydklassificeret).
Standardbeslåning
Låsekasse Assa 510. Bemærk! RC 3 kræver en rund klasse 3-cylinder eller en oval cylinder med godkendt cylindertilbehør, A=105 mm, B=33 mm fra hængselside til centrum af låsekasse. Tapbærende justerbare elforzinkede hængsler. Forberedt til ekstralås. Sikkerhedsbolt i slutblik og tre nokker i bagkanten. A/B mål gælder kun med Assa Connect og modullås, for øvrige lås kontakt Daloc.
Ekstraudstyr
Låsekasse Assa 510 kan som tilvalg udskiftes med motorlås Assa 840 med bevarede klassificeringer (alt. med natlås Assa 841).

Kan leveres med Daloc Linea-mønster, sparkeplade, dørlukker, el-slutblik, magnetkontakt, mikrolås, rigelkontakt m.m.

Ved vind udsat placering anbefales komplettering af dørbremse. For indadgående dør anbefales vandafviser på den nederste kant af dørbladet hvis døren udsættes for regn. For udadgående dør, der ikke har nogen regnslag, anbefales vandafvisende foroven.

Vi forbeholder os retten til konstruktionsændringer.
Overfalsen med en skrå kant giver et moderne og gedigent indtryk.
Justeringsskruer letter hurtigt og sikkert monteringen.
Justerbart slutblik.

Vi forbeholder os retten til konstruktionsændringer.


Læs mere om
Karme
Bundstykker
Farver og mønstre
Daloc Linea
Glasåbninger
Sparkeplade