120 min
Op til 43dB
EN 1627 RC2
Sa
EMI-B, EMI-C
EN 14351-1

Daloc S52 (Y52) Arkivdør RC2
Arkivdør Daloc S52 er en dør, som passer i miljøer, hvor kravet til modstandskraft mod brand er højt, samtidig med at døren skal være indbrudsbeskyttende. S52 harmonerer mht. udseende med vores branddør Daloc S30 og sikkerhedsdør Daloc S33 og Daloc S43. Dørene passer til miljøer, hvor man vil beskytte udstyr eller fortrolige dokumenter mod tyveri, f.eks. i serverrum, edb-rum og på institutioner. Døren er godkendt til såvel ind- som udadgående montering.

Download
S52 produktark Montagevejledning karm 41, 42, 44CAD-skiss S52 (Y52)VedligeholdelsesvejledningAnbefalinger for dækmaling af grundede ståldøre.Y52 DoP
Betegnelse Karmlys
mål*
Udv. karm
mål
Vægt
Enkeltfløjet dør
S52 10 x 21
 
900 x 2025
 
990 x 2093
 
125
Andre størrelser fås på forespørgsel.

Maks murmål for f.eks modul 9x21 er 920x2110 mm.

* Ved 90 grader åbnet dør fragår der 93 mm.

Maxmått:
Enkeltfløjet dør brand 11x22
Enkeltfløjet dør 13x22
Klassificeringer
Indbrudsbeskyttende arkivdør S52 er testet af RISE og certificeret af RISE Certificering for brand-, lyd- og brandgastæthedsklassificering. Indbrudsbeskyttelsen er testet af RISE og certificeret af SBSC. Døren fremstilles under kontrol af RISE og SBSC.
Dørens ydeevne ift. egenskaber er testet af RISE og certificeret RISE Certificering samt SBSC. RISE og SBSC udfører fastlagte kontroller på Dalocs produktionsfabrikker.

Brandklasse: EI 120.
Svensk klassificering

Brandgastæthedsklasse: Tilvalg Sa.
Med anslagsbundstykke.

Lydreduktion: Rw 38, 43 dB.
Tidligere Svensk lydklassificering R'w 35, 40 dB.

Indbrudssikring: EN 1627 RC 2.
Døren er godkendt til såvel ind- som udadgående montering.

Brandgastæthed: Tilvalg EN 13501-2 klasse Sa.
Med anslagsbundstykke.

CE-mærkning: Yderdørsudførelse (Y52) er CE-mærket i henhold til produktstandard for yderdøre EN 14351-1.

Korrosionsklasse: DS/EN 12944-2 C1-C3.
Døre til udendørs brug op til korrosionsklasse C3 anbefales i varmgalvaniseret stål med industrimaling fra fabrik og bundstykke i rustfri stål, alternativt udført med laminatplade til udendørs brug og rustfrit bundstykke.
Dørblad
Konstruktion: Dørbladet er 105 mm tykt med affaset overfals og består af stålplader samlet i en bukning med skjulte pladekanter ved dørbladskanten. Samling sker via limning og nitning.

Materiale: 1 mm stålplader og isolering af mineraluld.

Overfladebehandling: S 52 leveres færdigmalet i en af vores standardfarver eller med en overflade af træmønstret laminatplade fra standardsortimentet. Andre NCS-farver eller træmønstre leveres på bestilling.
Karm
Konstruktion: Som standard leveres arkivdørene med hvidmalet karm 41, der danner gerigt på hængselsiden. Karmen leveres samlet uden løsdele. Tætningslisten er placeret i et spor i karmen. Der findes forskellige karme: gerigt på hængselsiden, gerigt på begge sider eller helt uden gerigt.

Isolering: Færdigisoleret med mineraluld fra fabrik.

Montering: Hurtig montering og fastgøring vha. karmens efterjusterbare karmskruer (unbrakonøgle).
Bundstykke
Døren leveres med forzinket affaset anslagsbundstykke. På bestilling kan S 52 forsynes med bundplade alternativt med bundplade i kombination med slæbeliste (lydklasse R'w 35 dB) eller børstetætning (ikke lydklassificeret).
Standardbeslåning
Låsehus Assa 220 og 411, A=105 mm, B=33 mm fra hængselside til centrum af låsekasse. Tapbærende justerbare hængsler i forzinket udførelse. Sikkerhedsbolt i slutblik og tre nokker i bagkanten. Skjult forstærkning for dørlukker på hængselsiden.
Ekstraudstyr
Kan leveres med Daloc Linea-mønster, sparkeplade, dørlukker, el-slutblik, magnetkontakt, motor- og mikrolås, rigelkontakt m.m. Daloc S52 (Y52) kan også udstyres mhp. EMI-dæmpning, EMI-B og EMI-C.

Ved vind udsat placering anbefales komplettering af dørbremse. For indadgående dør anbefales vandafviser på den nederste kant af dørbladet hvis døren udsættes for regn. For udadgående dør, der ikke har nogen regnslag, anbefales vandafvisende foroven.

Vi forbeholder os retten til konstruktionsændringer.
Justerbart slutblik.
Justeringsskruer letter hurtigt og sikkert monteringen.
Tre faste nokker med modhager i bagkanten.

Vi forbeholder os retten til konstruktionsændringer.


Læs mere om
Karme
Bundstykker
Farver og mønstre
Daloc Linea
Glasåbninger